Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Χρώματα για το Get Creative

Καλησπέρα!!
Η πρώτη πρόκληση καρτών του Get Creative ανέβηκε σήμερα και αφορά μια κάρτα με πράσινο , πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα! Υπέροχος, έντονος,ζωηρός και καλοκαιρινός συνδυασμός!!
Αυτό το μήνα η Ελίνα Κουτσουραδή από το cherrynest έδωσε στην σχεδιαστική ομάδα όμορφα χαρτιά , γραμματοσειρές και άλλα καλούδια για να δημιουργήσει!
Το πορτοκαλί πουά χαρτί της κάρτας μου είναι από το cherrynest όπως και το ασπρόμαυρο που είχα χρησιμοποιήσει στην προηγούμενη κάρτα μου!
Τα δώρα και αυτό το μήνα είναι δύο και είναι και αυτά από το cherrynest !!!
Όσες λοιπόν δεν έχετε αποδράσει ακόμα σε κάποια παραλία περάστε από το Get Creative και αποδράστε δημιουργώντας!!Που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς η τυχερή για τα δώρα του cherrynest!

11 σχόλια:

Rena

Ωραίοι οι συνδυασμοί σου!!!

Αlex...

Πανεμορφη η πολυχρωμη καρτουλα σου!!!

παρασκευη..η αλλιως pizizi

Τελεια η καρτουλα σου, συνδιασες τελεια τα χρωματα και τα χαρτια!

love2love

πολυ γλυκο και παιδικο

Vicky Varvadouka

πολύ γλυκιά καρτα Ιωάννα μου!!!

olga

Όσες κάρτες και να δω με αυτά τα χρώματα όλες μου αρέσουν! Πολύ ωραίο κ το παιχνιδάκι με τα χρώματα και τις κορδέλες! Έδεσαν όλα πολύ όμορφα!

EFI

Καλημέρα Ιωάννα! Πανέμορφη είναι! Ευχαριστούμε για την πρόκληση! Εγώ αύριο φεύγω για διακοπούλες, δεν ξέρω αν προλαβαίνω, αν και τα μπαγκάζια μου τα έχω μαζέψει – ναι θα τα πάρω μαζί μου : ) φιλιά!

Irini

Another fabulous card....the papers and colours are perfect together!!

Ειρηνη Σ

πολυ ομορφη καρτα
καλη επιτυχια

Dolly Daydreams

Hi Joanna, love your card such a cute image and matches so well with all those lovely zingy colours , love the ribbon , great use of the Cherry Nest paper.

Marie

Demi

Τέλεια καρτούλα!!!Μπράβο Ιωάννα!

Δημοσίευση σχολίου