Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Stamp something challenge


Τις τελευταίες μέρες δεν έφτιαξα τίποτα... μόνο κάτι σφραγίδες χρωμάτισα έτσι να υπάρχουν και να εξασκηθώ και λίγο με τους copic.

Σήμερα όμως ξύπνησα με όρεξη να φτιάξω κάτι και έτσι παραπάνω βλέπετε το αποτέλεσμα.Είναι η γνωστή νεραϊδούλα με φόρεμα τεχνικής "paper piecing".Αριστερά οι πεταλούδες είναι από την ίδια σφραγίδα και αφού σφραγίστηκαν με colorbox έγιναν embossing.Tα κάθετα χαρτιά είναι κομμένα με την άκρη του μοτίβου "οβάλ" του shapecutter και μετά τρυπήθηκαν με το big bite για να μοιάζουν μια μπορντούρα που βλέπω συχνά και μου αρέσει ( δεν πολυμοιάζει τελικά... αλλά δεν πειράζει).Τα πριστίνια είναι dovecraft και οι καρφιτσούλες αγορασμένες από τη λαϊκή.Τις περλίτσες τις άσπρες τις πρόσθεσα εγώ.

Ίσα ίσα προλαβαίνω να πάρω μέρος στην πρόκληση του stamp something που ήθελε κάρτες με έντομα, πεταλούδες και άλλα φτερωτά "κάτι".

6 σχόλια:

Envy

Αχ τι όμορφες καρτούλες που κάνεις!!! οι δικές μου φαίνονται εντελώς ερασιτεχνικές, οι δικές σου πάλι.....ακρως επαγγελματικές!

Joanna Lamprou

Θέκλα σ' ευχαριστώ πολύ.Σιγά τις επαγγελματικές... υπερβάλεις.Θα δεις και εσύ σε λίγο καιρό πόση πρόοδο θα κάνεις!!!Έχεις ήδη κάνει ένα σούπερ ξεκίνημα στο χόμπυ!!!Εμένα με βοηθάει πολύ να ακολουθώ ένα sketch γιατί κι εγώ αρχάρια είμαι.

eudokia

Ιωαννα μου οσο πας και εξελισσεσαι!μου αρεσει που δοκιμαζεις πραγματα!

~Denise Lynn~

Very cute! Love that image and the pink. Thanks for playing along at Stamp Something. ~Denise :)

Melenia Agapides

Ιωάννα, η τεχνική πάνω στο φόρεμα της νεραιδούλας είναι φανταστική! Μπράβο σου που το επιχείρησες, ταίριαξε απόλυτα με όλο το design!

Μαιρη

Ιωάννα πολύ όμορφη καρτούλα!!! Η μπορντούρα μου αρέσει πολύ!!!

Δημοσίευση σχολίου