Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

A free digital stamp


Η κάρτα αυτή έχει μια ιδιαιτερότητα... Το πολύ γλυκό δεινοσαυράκι είναι μία digi stamp και μάλιστα μια free digi stamp που βρήκα στο Dustin Pike μαζί με πολλές άλλες.Φυσικά έχει άλλη χάρη να σφραγίζεις μόνη σου την εικόνα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο freebie και έτσι τις κατέβασα όλες.Oμολογώ ότι ενθουσιάστηκα... τώρα έχω και Χριστουγεννιάτικες (θα τη δείτε σε λίγο) και καλοκαιρινές και ζωάκια και αγορίστικες γενικότερα.

Με την κάρτα αυτή θα συμμετέχω στην πρόκληση του Stamp something με το συγκεκριμένο sketch, και στο Secret crafter που ζητά κάρτες με ρίγες και πουά.

Το δεινοσαυράκι το χρωμάτισα με τους copic ciao και ξυλομπογιές στο σπαθί του.To Happy Birthday το σφράγισα με Versamark και στη συνέχεια το έκανα θερμοανάγλυφο.

10 σχόλια:

Scrap-crafts

Μ' αρέσει πολύ που την ψάχνεις με τις προκλήσεις γενικότερα... και δε μένεις και άπραγη!!! Όλο και κάτι όμορφο φτιάχνεις! Τέλεια η καρτούλα!

Scrap-crafts

Να ρωτήσω κάτι βρε Ιωάννα!!! Το Δεινοσαυράκι λες είναι free digi stamp αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω πως τα βρήκες. Το λινκ που δίνεις με μπέρδεψε... δεν βρήκα τα free... Κάνω κάτι λάθος ή δεν έχω καταλάβει περί τίνος πρόκειται?

Joanna Lamprou

Χρύσα σίγουρα δεν κάνεις κάτι λάθος,απλώς ήθελα να βάλω την κεντρική σελίδα του blog.Στην σελίδα που εμφανίζεται, λίγο πιο κάτω υπάρχει μια ανάρτηση με τον τίτλο Tuesday Freebie, στο τέλος αυτής της ανάρτησης έχει Label freebie .Πάτα την ετικέτα αυτή και θα σου εμφανίσει όλα τα δωρεάν.
Αααα και θέλω παρέα στις προκλήσεις, να γεμίσουν τα ξένα blog με Ελλάδα.

Lisa H.

great image! love how you worked the sketch. thanks for playing along with stamp something!

Erin...

so adorable! thanks for joining us at stamp something!

Jane (Carroll's Creations)

super cute

thanks for joining us this week on SCSC :)

Hugs Jane x

Scrap-crafts

Ευχαριστώ!!! Αυτό τον καιρό είμαι πολύ μέσα σ'αυτό που λέμε προκλήσεις!!! (Δε μου φτάνουν οι πραγματικές της ζωής... χι χι). Το προσπαθώ πάντως...

Wendy

Lovely card and adorable image. Thank you for joining in with the SCSC challenge. Wendy x

Envy

Αχ τέλεια η καρτούλα σου,μ΄αρέσει πάααααρα πολύ. το κατέβασα κι εγώ το dino,hope to use it soon :)

Donna

Fantastic spots and stripes for this weeks challenge, your card is brill! Thanks for playing along with us at SCSC :) Donna x

Δημοσίευση σχολίου