Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Christmas in July



Πολύ περίεργο μου φάνηκε να φτιάχνω Χριστουγεννιάτικη κάρτα στα μέσα του καλοκαιριού... να χρωματίζω χιονάνθρωπο και να έχω σκάσει από τη ζέστη... Αλλά γιατί όχι ; Αφού αυτή είναι η πρόκληση στο Cupcake Craft Challenges.

Είναι μια πολύ απλή κάρτα την οποία προσπάθησα να την κάνω λίγο πιο "ξεχωριστή" γαζώνοντας τη.Μου αρέσουν πάαααρα πολύ οι κάρτες που έχουν γαζιά και είπα να το τολμήσω και εγώ.

Έβγαλα λοιπόν την μηχανή της μαμάς μου που της την είχε χαρίσει η Θεία της η Ουρανία(τι ωραίο όνομα) ,η αδερφή της γιαγιάς μου, πριν φύγει για την Αμερική και έκανα ότι μπορούσα.Μου έχει λείψει πολύ ο θόρυβος της όταν γάζωνε η μαμά μου.Είχε μια φοβερή αρμονία το άκουσμα της... όπως και οτιδήποτε έκανε η μαμά μου...

Λοιπόν, πρέπει να εξασκηθώ στο γάζωμα και σκοπεύω να το χρησιμοποιώ συχνότερα στις δημιουργίες μου. Η σφραγίδα είναι frebbie από το Dustin Pike και τη χρωμάτισα με απλούς μαρκαδόρους.Γύρω γύρω από το χιονάνθρωπο χρησιμοποίησα ένα γαλάζιο copic για να ξεχωρίζει περισσότερο.Η σφραγίδα στο κόκκινο χαρτί είναι της Inkadinkado και αφού την σφράγισα με Versamark την έκανα θερμοανάγλυφο με ασημί σκόνη.Eπίσης στις τέσσερις γωνίες έβαλα κόκκινα πριτσίνια.Ε, να χρησιμοποιώ λίγo και το big bite μου.

9 σχόλια:

Melenia Agapides

Τι ωραία Χριστουγεννιάτικη νότα μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού!!! I really miss Christmas! Ιωάννα, με δρόσισε η κάρτα σου!

Dawn♥

What a beautiful looking card! Love that embossed flourish you added! :)
♥Dawn♥

Donna

Fantastic card, very festive and a super snowman image, thanks for joining in the fun at CCC this week :) Donna x

Irini

I love your Christmas card!!! nothing wrong with making cards well in advance that way you will be ready and not stressed when card giving time comes around in December!!
Great job again...........

The Crafty Den

What a gorgeous card. I love the cute image and the embossed detail looks amazing. Thanks for joining us at CCC this week. Hugs, Denise x

Ida / Little

Gorgeous Christmas card, so clean and simple and elegant! Very nice :) Thanks for joining us at CCC this week :)

Hugs Ida

Pop's Cards

Love the image looks really cool, the swirls look fab too, thanks for joining in on my challenge at Cupcake hugs pops x

Liza

Gorgeous Christmas Card, I love the colours you have chosen. Thanks for joining us at CCC.

Liza x

Scrap-crafts

η καρτούλα φανταστική... αλλά μάλλον σε μάτιασα... χι χι... περιμένω κάθε μέρα και κάτι νέο από σένα.... και δε βλέπω κάτι τελευταία! Αστιεύομαι φαντάζομαι το κατάλαβες!!! Όσο για την παρέα στα ξένα σάητ.... ετοιμάσου!!! Λέω να βουτήξω!

Δημοσίευση σχολίου