Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Δανάη

Η μπεμπούλα μου στις 28-6-2009 και ώρα 6:30 το απόγευμα, βαπτίστηκε χριστιανή και ονομάζεται επισήμως πια Δανάη.  
Όλα πήγαν καλά.Δεν έκλαψε καθόλου,  τα βαπτιστικά και  ο σταυρός της ήταν υπέροχα. Ήταν πολύ συνεργάσιμη, μέχρι και το σταυρό της έκανε και μάλιστα σωστά.Μετά στο μαγαζί δεν σταμάτησε να γυρνάει σε όλα τα τραπέζια και να χορεύει και γενικώς έκλεψε την παράσταση!!!
Το τραπέζι των ευχών έγινε πολύ όμορφο και οι δημιουργίες μου άρεσαν πάρα πολύ.
Οι περισσότεροι έγραψαν στο βιβλίο των ευχών στην εκκλησία αλλά και μετά στο κέντρο όπου το γυρίσαμε σε όλα τα τραπέζια και το χάζευαν όλοι.
Δόξα σοι ο Θεός.Μέχρι να αρχίσει το μυστήριο έτρεχα και  στόλιζα  αλλά μετά το ευχαριστήθηκα.Τις επόμενες μέρες θα πάρω και τις φωτογραφίες .Κάποιες που τράβηξε η ανηψιά μου δεν είναι και ότι περίμενα οπότε αναμένω τις επαγγελματικές.

Δεν έχουμε μπει ακόμα στους ρυθμούς μας, χαλαρώνουμε οικογενειακώς... ακόμα περιφέρονται οι τσάντες με τα δώρα της.Σιγά σιγά θα ξεχωρίσουμε πια της κάνουν, πια θα κρατήσουμε για του χρόνου και πια θα χρειαστούν αλλαγή.

Μου φαίνεται πως τελικά θα μου λείψουν οι ετοιμασίες της Βάπτισης...

3 σχόλια:

Πλεκτο Εγκωμιο

Πέρισυ τέτοια εποχή ετοίμαζα και εγώ τη βάφτιση του μικρού μου!Το τί χαρά είχα δε περιγράφεται! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μπράβο σου που τα έφτιαξες μόνη σου! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να είσαι πάντα καλά!

Joanna Lamprou

Ευχαριστώ πολύ Πλεκτό Εγκώμιο.Να χαίρεσαι και συ το παιδάκι σου.

elie

Να ζήσει η κόρη και να την καμαρώνει η χρυσοχέρα μαμά της!

Δημοσίευση σχολίου