Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Γενέθλια στον παιδικό σταθμό

Την Δευτέρα που μας πέρασε η Δανάη γιόρτασε ξανά τα γενέθλια της!!! Αυτή τη φορά στον παιδικό σταθμό με τις φίλες και τους φίλους της.Η τούρτα της είχε όπως βλέπετε την barbie fairytopia και είναι έτοιμη φυσικά.



Για το λόγο αυτό φτιάξαμε μικρά δωράκια- κεράσματα για τα παιδάκια από την τάξη της.
Το δωράκι περιλάμβανε ένα door hanger φτιαγμένο από έμενα, μία ξύλινη σβούρα πινόκιο, ένα γλυκάκι και δύο καραμελίτσες.




Για να φτιάξω τα door hanger απεύθυνθηκα στη sfragidomania! Εκεί κόπηκαν τα γκρι χαρτόνια που αποτελούν τη βάση, το μονόχρωμο κανσόν, το χαρτί με το σχέδιο και οι φράσεις come in και stay out. Τέλεια δουλειά !! Άψογα κοψίματα!!! αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Είναι ότι τα κορίτσια ενδιαφέρθηκαν και δούλεψαν πάνω σε αυτό που τους ζήτησα ώστε τελικά το αποτέλεσμα ήταν ακόμα καλύτερο και πιο χρηστικό και πιο οικονομικό από αυτό που είχα φανταστεί!!! Μέχρι και κάποια χαρτιά με σχέδια έβαλαν από δικά τους προκειμένου να είναι πιο ωραίο το αποτέλεσμα!Είμαι όπως καταλαβαίνετε υπέρ ευχαριστημένη και υπέρ υποχρεωμένη από τη sfragidomania!!!!
Εδώ φαίνονται καλύτερα







Το χαρτί με τα σχέδια αριστερά το οποίο έχει glitter, είναι από αυτά που μου έδωσαν τα κορίτσια και είναι πραγματικά τέλειο! Η δική μου δουλεία ήταν εύκολη όπως καταλαβαίνετε... κόλλησα τα χαρτιά πάνω στο χαρτόνι και διακόσμησα. Χρησιμοποίησα την γλυκιά tilda with frog για τα κοριτσίστικα.Είχα πολλές αμφιβολίες για το τι θα χρησιμοποιούσα για τα αγορίστικα αλλά τελικά επικράτησε ο Edwin σαν Ρομπέν των Δασών.
Θα περάσει, πιστεύω, λίγος καιρός μέχρι να ξαναχρωματίσω tildas και edwin μιας και μετά από 40 που χρωμάτισα και τέσσερις μαρκαδόρους copic που τελείωσα... χρειάζομαι ένα διάλειμμα.lol
Αν πάρω παράδειγμα από τη Δανάη, τα παιδάκια θα ευχαριστηθούν με τα γλυκάκια και με τη σβούρα ( η Δανάη έχει αδυναμία στις σβούρες και θέλει να πάρει πολλές,όπως και μπάλες).Το door hanger μάλλον θα ευχαριστήσει περισσότερο τις μαμάδες. Ήδη μερικές μου έδωσαν συγχαρητήρια!
Τα τσαντάκια τα βρήκα σε εξευτελιστική τιμή στην Αθήνα και αφού τα τρύπησα με το big bite, τα γέμισα με τα κεράσματα, τους κρέμασα το ταμπελάκι και έτοιμα!






και όλα μαζί



Σας ευχαριστώ που περνάτε από δω!!!!

19 σχόλια:

neli

Υπεροχα ειναι ολα!!!!!
Να την χαιρεσαι τη μικρη σου

marilise

Μας αποζημιώσατε τώρα με τις φωτογραφίες !!!Έχω και γω κατιτί για την Δανάη , πέρνα μια βόλτα !!!!!

Ελευθερία

Πω πω...Ιωάννα..τέλεια όλα!!! μπράβο σου και μπράβο στα κορίτσια από την Σφραγιδομανία...για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ για το δωράκι και να χαίρεσαι την μικρή σου κούκλα!!!

Unknown

Εχεις κάνει εξαιρετική δουλειά !!!! Μπράβο Ιωάννα, είσαι χρυσοχέρα στην κυριολεξία. Δεν έχω λόγια πάρα μόνο να σου πω οτι θα παραδειγματίζομαι απο εσένα (ποσες μέρες τα έφτιαχνες? Σε φαντάζομαι!!!!)

Φιλιά πολλά

Rena

Τέλεια,υπέροχα,φανταστικά!!!
Και του χρόνου να της ξαναφτιάξεις!!!

Μαιρη

Ιωάννα μου υπέροχη δουλειά!! Πολύ πολύ όμορφα!! Τέλεια ιδέα!! Μπράβο κ στα κορίτσια από τη Σφραγιδομανία!! Είναι υπέροχες!

ΓΩΓΩ

Iωαννα μου να χαιρεσαι τη μικρη σου!!!Πολυ ομορφα ολα οσα τις ετοιμασες !!!Μπραβο σου .Και τα δωρακια υπεροχα!!Και οι δυο τουρτες πολυ ωραιες αλλα η δικη σου μου αρεσε περισσοτερο...Και του χρονου ευχομαι...

Melenia Agapides

Ιωάννα μου, δεν έχω λόγια, κάνατε φανταστική δουλειά κι εσύ και η Σφραγιδομανία!!! Να χαίρεσαι την Δανάη σου και να είναι πάντα τόσο γλυκιά η ζωή της όσο αυτά που έφτιαξες για το σχολείο της!

Irini

great job Ioanna....all of you must have had a fabulous time........best wishes to Danae

παρασκευη..η αλλιως pizizi

Ιωαννα να χαιρεσαι την Δαναη σου να την καμαρωνεις! πολυ ομορφα τα δωρακια που εφτιαξες για τα παιδακια, χρωματισες υπεροχα τις σφραγιδες, και οι σφραγιδομανια για ακομα μια φορα εκανε τελεια δουλεια..

Ανεράιδα

Υπέροχα τα καρτελάκια και φοβερή ιδέα για τα παιδάκια (και τις μαμάδες)!! Εγώ πάντως θα χαιρόμουν σαν παιδάκι χαχα Κι όλα τα υπόλοιπα προσεγμένα και όμορφα! Να τη χαίρεσαι, να είναι πάντα ευτυχισμένη!!

Irini

Πανέμορφα όλα Ιωάννα όπως πάντα.Έφτιαξες καταπληκτικά δωράκια για τα μικρά που σίγουρα θα ξετρελάθηκαν! Να την χαίρεσαι και πάλι να την δεις όπως επιθυμείς την κούκλα σου!!!
Πολλά φιλιά!!

Panagiota

Ιωάννα μου να σου ζήσει η Δαναίτσα σου,υπέροχα πραγματάκια έφτιαξες για τα ζουζουνια!!Μπράβο στη sfragidomania που μας λύνουν τα χέρια!
Είσαι υπέροχη μαμά,μπράβο σου!!

Rena

Ιωάννα πέρνα λίγο από το μπλογκ μου για ένα κερασματάκι!

Ελένη

Μπράβο Ιωάννα! Είναι υπέροχα όλα! Να τη χαίρεστε!

ScrapgalGR

Ιωάννα μου πολύχρονη η μικρή σου, να τη χαίρεστε! Τα δωράκια είναι πανέμορφα!

Joanne

Aloha, long time I no visit! Still in transition and hoping to be creating again soon. You have been so busy! Lovely designs, so many wonderful creations. Miss stopping by, I send hugs, J:)

Demi

Να την χαιρεσαι την μικρούλα Δανάη!!υπεροχα τα δωράκια και η τουρτιτσα πολυ ομορφη λεει η Μαρία Χριστίνα!

Katerina

Πανέμορφα όλα!!! Να χαίρεσαι την κούκλα σου!
Τα door hangers άπαιχτα ;-)

Δημοσίευση σχολίου