Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Περίεργες μέρες και μία κάρτα...

Περίεργη εποχή... πρωτόγνωρη... για μένα τουλάχιστον.Σκυθρωπά πρόσωπα... προβληματισμένα... λυπημένα... Τι θα γίνει αύριο; Αυτή η ερώτηση είναι μέσα στο κεφάλι όλων των Ελλήνων. Αυτών των Ελλήνων, που αγαπάνε την πατρίδα τους , όχι εκείνων που τη διαλύσανε προκειμένου να τρώνε με χρυσά κουτάλια σε τεράστιες βίλες.Όχι εκείνων που πλουτίσανε εις βάρος μας... Αυτοί, όσο μεγάλη κρίση και να περάσει η Ελλάδα για όσο διάστημα και αν διαρκέσει καθόλου δεν θα επηρεαστούν... πάλι θα πάνε διακοπές στο Ντουμπάι, πάλι θα στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού.Αλοίμονο σε εμάς...
Θέλω... θέλω... μια φορά σ' αυτή τη χώρα, να πάει ένας... ένας... φυλακή...έστω ένας, από αυτούς που τρώγανε και τρώγανε... και τώρα είμαστε εμείς αναγκασμένοι να ζούμε τις μέρες που ζούμε...
Καμμία φτώχια όσο σκληρή κι αν είναι... κανένας μπιπ από αυτούς που μας κυβερνάνε εδώ και πολλά χρόνια και τίποτα... δεν είναι πάνω από την Ζωή μας... να μην στραφούμε ο ένας ενάντια στον άλλον... να μην σκοτώνονται νέοι άνθρωποι... να μην σκοτώσουμε το μέλλον της χώρας... μόνο... να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν οι φταίχτες.
Όλα αυτά μάλλον δεν ταιριάζουν σ' ένα blog για κάρτες... αλλά είμαι σκασμένη είναι η αλήθεια... αυτή η έγκυος γυναίκα που σκοτώθηκε με πόνεσε πολύ...πάρα πολύ... και τα άλλα παιδιά... αλλά εκείνη η έγκυος... περισσότερο...

Αλλά... η ζωή συνεχίζεται.. έτσι δε λέμε πάντα; να λοιπόν και η νέα μου κάρτα...



Η tilda είναι καινούρια... πολύ όμορφη...
Είναι για τις παρακάτω προκλήσεις:
-Just Magnolia - monthly challenge, it takes two
-Stamp something- Birthday somethings.

13 σχόλια:

eudokia

οπως τα λες είναι Ιωάννα μου!!!όλοι αγανακτισμένοι και θυμωμένοι!
η ζωή όμως συνεχίζεται...
η καρτούλα σου πολύ χαριτωμένη! τα τουβλάκια γύρω γύρω τί είναι; σφραγίδα;

princess

Ιωάννα μου την ίδια ψυχολογία έχουμε όλοι μας γιατί τον χαμό αυτών των παιδιών!!! Ας είμαστε όμως αισιόδοξοι ίσως αυτό βοηθήσει...
Η καρτούλα υπέροχη καταπληκτική όπως και όλες βέβαια

Melenia Agapides

Eγώ προσωπικά ντρέπομαι για τους ανθρώπους που μας κυβερνάνε, ντρέπομαι που έφτασε η χώρα μου σ' αυτό το σημείο να ξεπουλιέται. Αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, θα προχωρήσουμε! (να αρχίσουν να στήνονται κρεμάλες στο Σύνταγμα πάραυτα, παρακαλώ!)

Ιωάννα, τι να πω για την κάρτα σου, καθεμία είναι καλύτερη από την προηγούμενη!!!!

Irini

Ιωάννα μου συμφωνώ μαζί σου και με τα κορίτσια,πραγματικά σκέφτομαι αν θα συνεχίσει αυτό το χάλι που μας περιβάλει όλους μας ή με ένα μαγικό τρόπο θα αρχίσουμε επιτέλους να βλέπουμε λίγο φως στο σκοτάδι.Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για ότι μας συμβαίνει.

Όμορφη η καρτούλα σου και με γεια η καινούργια Tilda,πανέμορφη και αυτή όπως όλες.Καλή επιτυχία!!!

Rena

Ιωάννα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα ένα φως στο τούνελ ψάχνουμε που όμως δεν βλέπουμε ποτέ, μόνο ψευδαισθήσεις που μας κάνουνε να ελπίζουμε.


Η καρτούλα σου είναι τέλεια όπως πάντα!!!

ΓΩΓΩ

Ιωαννα μου ζουμε πραγματικα δυσκολες μερες και προσεχως θα ερθουν και τα χειροτερα δυστηχως.Εμεις ο απλος λαος με λιγα ζουσαμε και με αυτα τα λιγα θα περασουμε και παλι...αλλα αυτο ζηταμε ολοι δικαιοσυνη και τιμωρια γι αυτους που εφτασαν εδω τη χωρα μας.
Η καρτουλα σου ειναι υπεροχη οπως παντα !

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:))))))

Sue

Hello Joanna, I am from UK and am so sorry about the mess your Country is in!! it is with a sad heart that I watch your once beautiful peaceful country and beautiful friendly laid back people with such anger and hate in their hearts, I am so sorry for you and your people at this time and hope and pray that you soon have the happy country I once knew and always
loved to visit.
Your card is beautiful, Happy Crafting, Sue xx

Mina

My heart goes out to your people and country at this hard and trying time...your card is beautiful Joanna...thanks for joining in with the Just Magnolia challenge
Mina xxx

Panagiota

Αχ Ιωάννα μου τι θα πούμε στα παιδιά μας???????Ας ελπίσουμε να υπάρξει δικαιοσύνη για αυτούς που φ α γ α ν ε τα όνειρα και τις ελπίδες μας,γιατί θα μας βρούν μπροστά τους!!!!
Συγνώμη δεν θα σχολιάσω την καρτούλα σου,αλλά ξέρεις οτι δεν υπάρχει κάρτα σου που να μην μου αρέσει!!

Sandie

I'm sorry to hear on the news of the troubles in your country. It's awful. I hope you find some peace.

Gorgeous card. Your Magnolia images are coloured beautifully.

Thanks for joining us on Stamp Something, good luck.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

ΑΡΓΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΑΣ:))))))

Unknown

Joanna I know what you mean....we need to do all that we can in our circle,to teach our kids to be proud to be Greek to care for each other,to respect themselves and then their neighbour and then their enviroment and only then can we build a healthy caring community, a better country(A very very long process!)

Δημοσίευση σχολίου