Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Tilda Ballerina


Ήθελα να σας δείξω αυτή την καρτούλα γιατί την έφτιαξα με κάποια πραγματάκια που παρέλαβα εχθές και γενικά με νέα καλούδια. Το τελευταίο διάστημα έχω αγοράσει κάποια πραγματάκια και έχω κερδίσει άλλα !!!! Νιώθω πολύ τυχερή είναι η αλήθεια!Λοιπόν στην κάρτα αυτή χρησιμοποίησα το καινούριο nellie snellen die που ταίριαξε πολύ ωραία με το μοτίβο κύκλοι του shapecutter.Το χαρτί του φόντου είναι και αυτό καινούριο από τη συλλογή Amy butter της Κ&Company. Δεν πρέπει να είναι νέο πακέτο ούτε έχει πολύ ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά χρώματα αλλά η τιμή του ήταν ιδιαίτερα δελεαστική!!! Θα χρειαστώ πάντως σίγουρα χαρτιά για την εποχή που έρχεται και έχω ήδη σταμπάρει κάποια της basic grey. Τα κουμπάκια είναι επίσης νέο απόκτημα και παρόλο που είναι πολύ γλυκά είναι πολύ μικρά... με τσιμπιδάκι τα τοποθέτησα... Τα νήματα ή fibers είναι από το δωράκι που κέρδισα από τη Ρούλα!!! ένα πραγματικά τέλειο δωράκι!!!! πολλά πολλά διακοσμητικά, νήματα, κουμπάκια και πολλά πολλά καλούδια!!! Ρούλα σ' ευχαριστώ πολύ! Η διάταξη είναι από το Sketch Challenge Mondays του Any stamp will do.
Τα υπόλοιπα, δηλαδή τα λουλούδια, το ροζ ανοικτό χαρτί και την Tilda, τα είχα και τα έχετε δει και άλλες φορές.
Έχω και ένα νέο ακόμα... άρχισα δίαιτα... Παναγία μου!!! πως θα αντέξω η καλοφαγού!!!έχω φτάσει στο ανώτερο μου βάρος... είναι απίστευτο το πόσο πολύ πάχυνα...έγώ που μέχρι τα 27 μου ήμουν 46 κιλά και δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω.Βέβαια έχουν περάσει πολλά χρόνια από τα 27 μου...Η αλήθεια είναι ότι από την εφηβεία μου και μετά έτρωγα αρκετά ίσως και πολύ αλλά δεν πάχαινα καθόλου, κάτι που άλλαξε μόλις πάτησα τα 30.Στα τέσσερα τελευταία χρόνια πήρα 14 ολόκληρα κιλά! ζωή να 'χω! και δεν φταίει η εγκυμοσύνη γιατί λόγω ζαχάρου κυήσεως η διατροφή μου ήταν τέτοια ώστε πήρα μόνο δύο κιλά και δύο μήνες μετά τη γέννα ήμουν 56 κιλά!Για να μην μακρυγορώ...κάνω μία αυστηρή δίαιτα και είναι η πρώτη που ακολουθώ ουσιαστικά ( άλλες φορές απλώς μείωνα μόνη μου το φαγητό ) και ο πιο μεγάλος μου καημός( εκτός του ότι δεν τρώω αλλά βοσκάω) είναι που δεν μπορώ να πιω το καφεδάκι μου...που τον απολάμβανα, με τα κιλά είναι η αλήθεια, μέτριο με γάλα... και τώρα τον πίνω σκέτο... κλάψ κλάψ.Τουλάχιστον να δω αποτελέσματα! θα σας ενημερώνω.

8 σχόλια:

Katerina

Ιωαννούλα μου πολύ όμορφη η καρτούλα!
Με γειες τα καινούργια καλούδια και βλέπω ότι το αξιοποιείς με τον καλύτερο τρόπο!
Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια με τη διατροφή σου... και γω θέλω, αλλά δεν το παίρνω απόφαση...
Φιλιά πολλά

neli

Ιωάννα μου η καρτούλα σου είναι υπέροχη!!!!
Όσο για την δίαιτα θα πεινάμε παρέα:((((
Έκοψα το τσιγάρο μετά από 15 χρόνια με αποτέλεσμα να βάλω 10 ολόκληρα κιλά σε 6 μήνες τα οποία δεν παλεύω πια με τίποτα!!!
Έτσι τώρα τοχω ρίξει στις κατασκευές για να ξεχνάω την πείνα μου και το τσιγάρο.

eudokia

ιωάννα μου με γειά τα καλούδια! η καρτούλα πολύ όμορφη!
όσο για τη δίαιτα..άστα! και στο σχολείο μας κερνάνε κάθε μέρα γλυκά και δεν μπορώ!!στην αρχή θα δυσκολευτείς λιγάκι αλλά σκέψου τα αποτελέσματα!

Μαιρη

Ιωάννα μου με γεια τα πραγματάκια!! Πολύ όμορφα!! Καλές δημιουργίες!!!! Η καρτούλα είναι για άλλη μια φορά υπέροχη!!!
Εύχομαι καλή αρχή στη δίαιτά σου!! Να πάνε όλα καλά κ να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!!

ΓΩΓΩ

Τελεια Ιωαννα μου η καρτουλα σου οπως παντα, τα χρωματα πολυ ωραια, και τα υλικα που χρησιμοποιησες φαινονται υπεροχα!Καλη αρχη με την διαιτα και μην αγχωνεσαι θα τα καταφερεις...υπομονη!

ScrapgalGR

Μου αρέσει πολύ και ο συνδιασμός των χρωμάτων και η Tilda είναι γλύκα!
Με γεια και τα καινούρια, πάντα τυχερή!

Ελευθερία

Ιωάννα μου είναι υπέροχες οι καρτούλες που φτιάχνεις...
με γεια τα καινούρια σου καλούδια και να είσαι πάντα τυχερή να κερδίζεις πολλά δώρα....
και καλή δύναμη στη δίαιτά σου!!!

antigoni

γλυκα ειναι!!!!!!.....φανταστικες ολες!!!!

Δημοσίευση σχολίου