Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Crafty Croppers

Εχθές έγινε στο Bizarte η πρώτη συνάντηση για δημιουργία των Crafty Croppers.Ήταν μια συνάντηση που την περίμενα με ανυπομονησία αρκετό καιρό.Και με το δίκιο μου γιατί πέρασα καταπληκτικά!
Φτιάξαμε δύο πολύ όμορφες κάρτες.Την πρώτη με την Ευδοκία και την δεύτερη με την Μαίρη.Και οι δύο κάρτες είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του υπέροχου στυλ που έχουν τα δύο κορίτσια για τις κάρτες τους.
Στη συνέχεια φτιάξαμε ένα υπέροχο άλμπουμ με την Ελένη.Φανταστική δασκάλα η Ελένη!!!Μας έδωσε και φωτοτυπημένες οδηγίες για το πως φτιάξαμε το άλμπουμ.
Μετά ακολούθησε ένα LO με την Ελίνα.Το μάθημα αυτό ήταν προαιρετικό και εγώ δυστυχώς δεν το πήρα.Και λέω δυστυχώς που δεν το πήρα γιατί από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησαν άρχισα να ζηλεύω... έφτιαξαν μια καταπληκτική σύνθεση.
Πέρασα υπέροχα, γέλασα, ξεκουράστηκα, γέμισα έμπνευση και όρεξη για δημιουργία, γνώρισα από κοντά κοπέλες με τις οποίες μιλάγαμε μόνο μέσω H/Y και ξαναείδα άλλες που είχα γνωρίσει παλιότερα σε συνάντηση για καφέ.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ειρήνη που διοργάνωσε τη συνάντηση αυτή τόσο καλά και κουράστηκε για να περάσουμε όλες υπέροχα.
Στην Κατερίνα και την Έφη που μας έκαναν δώρο ένα πακέτο με καλούδια Χριστουγεννιάτικου θέματος.Ενθουσιάστηκα με την σφραγίδα "καλή χρονιά". Κορίτσια περιμένω με ανυπομονησία το "sfragidomania".
Στη Χρύσα που δώρισε στη κάθε μια μας ένα πακέτο με die cuts που περιλάμβανε μια "πολυπόθητη" ελληνική άλφαβήτα και Χριστουγεννιάτικα σχήματα μαζί με κορδέλες και λουλούδια.
Ακόμα τη γλυκύτατη Κατερίνα για το καρτελάκι που γράψαμε το όνομα μας αλλά και το πανέμορφο γούρι που ετοίμασε για όλες μας.Ένα πραγματικό αριστούργημα.
Προσωπικά είχα κι άλλους λόγους να χαρώ αφού πήρα μια πανέμορφη κρεμαστή νεραιδούλα από τη Λένα για ένα σχόλιο που είχα αφήσει στο blog της αλλά και δύο ακόμα καρτούλες για τα γενέθλια μου από την Μαίρη και την Ευδοκία.Τις κάρτες για τα γενέθλια μου θα τις βάλω όλες μαζί σε άλλη ανάρτηση "προσεχώς".
Η χαρά μου ολοκληρώθηκε με το bazzar και την ευκαιρία που είχα να πουλήσω μερικές από τις κάρτες μου αλλά κυρίως να ψωνίσω πραγματάκια σε απίστευτα καλές τιμές.Ζέφφυ,Γιώτα και Ελίνα σας ευχαριστώ πολύ.
Εύχομαι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες συναντήσεις και η παρέα να μεγαλώνει διαρκώς.
Λίγες φωτογραφίες ...

6 σχόλια:

Eleni Gratsia

Χαίρομαι τόσο πολύ που πέρασες υπέροχα!!! ;) Χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα ... εύχομαι να τα πούμε και πάλι σύντομα!! ;)

eudokia

υπέροχα περάσαμε,ε;;;
χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά και θέλω τη φωτό οπωσδήποτε!!! φιλάκια!

Irini

Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια...θα το κάνουμε ξανά σύντομα!

Katerina

Περάσαμε τέλεια και αυτό φαίνεται στο χαμόγελό μας, που έχει κολλήσει και δεν φεύγει μέχρι και σήμερα ;-D
Εννοείται ότι θέλω κι εγώ τις φωτογραφίες!

Rena

Α!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!έβαλες φωτογραφίες από τη συνάντηση έτσι θα πάρω κι εγώ μια γεύση.

Scrap-crafts

φιλενάδα πόσο χαίρομαι που περάσαμε τόσο όμορφα!!!! Θα μου στείλεις φωτογραφίες γιατί εγώ δεν έχω καμία?!!! Κορίτσια αυτό ισχύει για όλες σας!!!! ΄Ο,τι να ΄ναι από το crop σε φωτογραφίες!!!!! Φιλάκια!

Δημοσίευση σχολίου