Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Καρτελάκι για την πόρτα.





Το καρτελάκι αυτό προορίζεται για την πόρτα του δωματίου της μπέμπας.Την ιδέα την πήρα από γνωστό παιχνιδομάγαζο που είχε πάρα πολλά τέτοια καρτελάκια σε αυτό το σχήμα.Τα πιο πολλά είχαν μωράκια και έλεγαν :baby is sleeping αλλά εγώ δεν έχω σφραγίδες με μωρά και έτσι συγκέντρωσα όλα τα καινούρια μου πραγματάκια και άρχισα...

Πήρα χαρτόνι 2 χιλιοστών και αφού το έκοψα 12,5χ15,5 εκατοστά το έντυσα με χαρτί. Τα λουλούδια τα έκοψα πάλι σε χαρτόνι 2 χιλιοστών με το big shot.Μετά τα έβαψα με ακρυλικό χρώμα και τα πέρασα με stickles.Το κοτσάνι το πέρασα χωρίς να το βάψω με liquid pearls ροζ και πήρε μια γυαλάδα και ένα πολύ απαλό χρώμα. Η Tilda είναι καινούρια, σήμερα την παρέλαβα.Είναι καταπληκτική... πανέμορφη!!! Την χρωμάτισα και με ξυλομπογιές και με copic.Στο μπουκέτο που κρατάει χρησιμοποίησα ένα υλικό που λέγεται flower soft.Είναι πολύ πολύ μικρά χρωματιστά κομματάκια,πλαστικά υποθέτω που είναι ιδανικά νομίζω για μικρά λουλούδια ή για όποιους δεν μπορούν τις λεπτομέρειες.Για να κολλήσουν πρέπει βέβαια από κάτω να μπει κόλλα.Εγώ χρησιμοποίησα ατλακόλ κρυσταλιζέ και κόλλησε μια χαρά.Τη φράση την έκοψα με το squeeze και την γραμματοσειρά metro.Στο τέλος τρύπησα με το big bite, έβαλα πριτσίνια και πέρασα την κορδέλα.

Της μπέμπας της άρεσε πολύ.Το κρεμάει και το ξεκρεμάει συνέχεια στην πόρτα της.Ελπίζω να αντέξει...Πάντως έγινε πολύ όμορφο και μου αρέσει.

8 σχόλια:

Melenia Agapides

Ιωάννα, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Μου αρέσει πάρα πολύ!

Μαιρη

Ιωάννα είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!! Με γεια την Τίλντα!!! Πολύ ωραία η ιδέα σου κ είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλύτερο από εκείνα που είδες στο μαγαζί!!

Ευαγγελία Βλασσοπούλου

πολύ καλό...

eudokia

είναι καταπληκτικό!!!μπράβο Ιωάννα!

tonia fashion tour

para poly omorfo!!!roz and girly!!!
mpravoo!!!
xxx

http://toniasartandcrafts.blogspot.com/

xristiana xristodoulou

Για άλλη μια φορά, ένα αριστούργημα από τα χεράκια σου!!! Μπράβο!!!
... ένα βραβείο σε περιμένει!

BIKY

Υπέροχο !

craft inspiration by nikoletta

Ειναι κουκλιστικο!!!Μπραβο!

Δημοσίευση σχολίου