Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

One card for one challenge


Την κάρτα αυτή την έφτιαξα ουσιαστικά την Τρίτη.Περίμενα όμως να ξημερώσει η Τετάρτη για να τη φωτογραφήσω γιατί με το φλας δεν μου βγαίνουν καθόλου καλές οι φωτογραφίες.Την φωτογράφησα λοιπόν μια χαρά και πριν προλάβω να την περάσω στον υπολογιστή μου πέφτει κάτω η μηχανή... Και τώρα δεν μου την αναγνωρίζει ο Η/Υ όταν την συνδέω... σνιφ σνιφ... τουλάχιστον φωτογραφίες βγάζει.

Για καλή μου τύχη έχω παρέα την ανηψιά μου αυτές τις μέρες.Έχει έρθει για να φτιάξουμε, θα δείτε προσεχώς τι... και τη φωτογραφήσαμε με το κινητό της μιας και το δικό μου είναι της "κακιάς ώρας" που λένε.

Ακολούθησα το sketch από το Mojo Monday για να πάρω μέρος στην αντίστοιχη πρόκληση.Η σφραγίδα που δεν θυμάμαι ποιας εταιρείας είναι έχει γίνει embossing με σκόνη, όχι διάφανη, όπως έγραψα σε μια παλιότερη ανάρτηση αλλά με "Hologram Sparkle".To μελάνι που τη σφράγισα αλλά και που πέρασα όλα μου τα χαρτιά γύρω γύρω είναι papermania.Τα χαρτιά είναι K&Company.

6 σχόλια:

annosi32

Υπεροχη καρτα!!Φοβερη!!Απιθανη!Τελεια!Φανταστικη!Μ'αρεσει πολυ!Κι ειδικα ο συνδυασμος χρωματων αλλα και σχεδιων!! :P :)

Joanna Lamprou

Υπερβάλεις ή μου φαίνεται; χιχιχι
Ευχαριστώ Αννάκι μου!!!

Μαιρη

Πραγματικά είναι όμορφη αυτή η καρτούλα!!! Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός των σχημάτων κ η τοποθέτησή τους!!! Μπράβο σου!!!!

eudokia

πολύ ωραία! και το αναγλυφο πολύ πετυχημένο!αυτό που μοιάζει σαν δίχτυ τί είναι;

Joanna Lamprou

Σας ευχαριστώ πολύ.Το δίχτύ είναι κορδέλα χρώματος μπρονζέ αλλά δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία.

Scrap-crafts

Κι εμένα μ'αρέσει πολύ! Γενικά το έχεις!!! Α! Επίσης να σ'ευχαριστήσω εκ μέρους της ΑνναΜαρίας για το σχόλιο σου στο blog της! Θα περάσει καμιά βδομάδα μέχρι να ξαναέρθει στο μαγαζί για να τσεκάρει και να απαντήσει στα σχολία γενικώς... ωστόσο εγώ της τα εκτυπώνω και χαίρεται πάρα πολύ όταν έχω να της δώσω κάτι!

Δημοσίευση σχολίου