Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Επιτέλους ήρθε


Το Big shot εννοώ. Επιτέλους ήρθε μαζί με κάτι άλλα λίγα πραγματάκια και φυσικά ξενύχτησα για να το επεξεργαστώ και να το δοκιμάσω.Εντυπωσιάστηκα από τα ανάγλυφα μοτίβα του cuttlebug.Το χαρτί πραγματικά μεταμορφώνεται εύκολα και έντονα.

Είμαι πολύ χαρούμενη που το απέκτησα και τώρα σιγά σιγά θα φτιάξω και τη συλλογή μου από dies .

Την παραπάνω καρτούλα την έφτιαξα χρησιμοποιώντας το όσο περισσότερο μπορούσα .Συγκεκριμένα για το φόντο της σφραγίδας χρησιμοποίησα το μοτίβο της spellbinders, nestabilities τα labels one.Τα λουλούδια είναι bigz die- flower, build a flower #2 της sizzix.To μεγάλο λουλούδι είναι όλο το die ενώ τα τρία μικρότερα αριστερά είναι το μισό.Το ανάγλυφο έγινε με τον embossing folder swiss dots του cuttlebug.To χαρτί με το μοτίβο είναι K&Company. Για να κόψω τις άκρες του χρησιμοποίσα το shapecutter και το μοτίβο κύκλος.Την tilda, την χρωμάτισα με υδατοδιαλυτές ξυλομπογιές στα ρούχα και το δέρμα με μαρκαδόρο tria.

Το σχέδιο που ακολούθησα είναι το sketch 65 του Sketch Saturday.

3 σχόλια:

Μαιρη

Ιωάννα μου με γεια το μηχάνημα!!! Δεν είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ?? Καλές δημιουργίες σου εύχομαι!!!
Η καρτούλα είναι πολύ ωραία!! Έχω κ εγώ ένα παρόμοιο λουλούδι, αλλά την ιδέα να χρησιμοποιήσω το μισό δεν την είχα σκεφτεί! Να σαι καλά!!!!

Melenia Agapides

Καλωρίζικο κι απο μένα, Ιωάννα! Είναι φανταστικό μηχάνημα το bigshot, να το αξιοποιήσεις όσο περισσότερο μπορείς! Σου λύνει τα χέρια!

eudokia

αααα!με γειες! με γειες! το μοτιβο του λουλουδιου ειναι φανταστικο!!! με το καλο να μεγαλωσει η συλλογη σου απο dies!

Δημοσίευση σχολίου