Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Δεντράκι από σύρμα




Είναι περίπου 4 χρόνια που έχω να πιάσω χαλκό στα χέρια μου.Αυτά τα σύρματα τα είχα σε ένα συρτάρι τόσο καιρό περίπου.Είχα φτιάξει τα άπειρα δεντράκια... και παλιότερα τις άπειρες μάσκες από καλλιτεχνικό γύψο.Αν πάω πιο πίσω έχω επίσης φτιάξει ένα και μοναδικό ψηφιδωτό και αρκετά βιτρώ που ήταν και το πρώτο με το οποίο ασχολήθηκα και "σπούδασα" ας πούμε για τρία χρόνια.

Με τις κάρτες και τo scrapbooking ασχολούμαι λιγότερο από χρόνο και είναι το πιο ασφαλές για μένα που έχω μικρό παιδί στο σπίτι.Προσέχω βέβαια, τα κοπίδια, τα ψαλίδια, τις κόλλες αλλά που να ασχοληθώ με τζάμια ... πολύ επικύνδυνο...

Πάντως το δεντράκι της φωτογραφίας το έφτιαξα εχθές με σύρμα από χαλκό, μπλέ πέρλες και μπλέ φυλλαράκια για να το χαρίσω σε ένα φίλο.Με βοήθησε και η μπέμπα.Πέρασε πολλές περλίτσες στα σύρματα.Ελπίζω να του αρέσει.

10 σχόλια:

Scrap-crafts

Ιωάννα!!!! Θα τρελαθώ! Έχω φτιάξει άπειρα τέτοια δεντράκια μινιατούρες!!! Όλα για δωράκια και για διακοσμητικά στο σπίτι της μαμάς μου! Μιλάμε καμιά 15αριά χρόνια πριν! Έχω και τη σειρά των βιβλίων (απ' ό,τι καταλαβάινω την έχεις κι εσύ...χιχι) με κατασκευές για παιδιά... μπατίκ... δεσιές.... κλπ! Το αγαπημέννο μου ήταν οι μαρμαρογραφίες!!! Κοίτα να δεις κι έλεγα ότι μόνο εγώ έκανα τέτοιες τρέλες!!!

ChinaCatSunflower

Καλησπέρα Ιωάννα!!!
Ένα βραβείο σε περιμένει στο http://softerror.blogspot.com/ για το blog σου!

Μαιρη

Ιωάννα μου σου έστειλα κ εγώ το ίδιο βραβείο με τη Φλώρα!!! Η Φλώρα το έστειλε κ σε εμένα κ μιας κ το Blog σου είναι από τα αγαπημένα μου σου το στέλνω κ εγώ!!!

annosi32

Αντε καλε..Το εφτιαξες τελικα? Ωραιο ειναι!! Πολυ ωραιο ειναι!! Μπραβο!!

Katerina

Πω πω χαρά στην υπομονή σου!
Πολύ ωραίο!

Ανώνυμος

geia s!eimai i aspa apo to plats.gr katarxin sinxaritiria gia tn douleia s kataskeuazo kai go kosmimata an thelete mbeite sto plats.gr kai deite ti douleia m!an thes kai se aresoun ta video protine to kai se allous
euxaristo poli!!

IWANNA

Καλημέρα Ιωάννα!!! Πολύ όμορφη η δουλειά σου!! Συγχαρητήρια!! Ασχολούμαι κ εγώ με τα δεντάκια εδώ κ 1,5 χρόνο περίπου κ έχω καταενθουσιαστεί!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι κ καλές δημιουργίες!!

Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος

http://dentrakiaaposirma.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου