Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Tilda με πασχαλίτσα


Αυτή είναι η δεύτερη tilda μου ....ναι ναι να τις εκατοστήσω!!!

Η πρώτη που πήρα είναι καθιστή οπότε για δεύτερη σκέφτηκα να πάρω μία όρθια και τελικά αποφάσισα να πάρω αυτήν με την πασχαλίτσα. Μαζί αγόρασα ένα μελάνι stazon μαύρο και έφτιαξα αυτή την πολύ απλή κάρτα ίσα ίσα για να τα δοκιμάσω.

Το ροζ χρώμα στα ρούχα της tilda είναι μαρκαδόροι Tombow.Το 723 είναι το ανοιχτό ροζ και 743 το σκούρο.Η φούστα της Tilda είναι το ανοικτό ροζ πάνω από ξυλομπογιά ροζ.Έτσι φαίνεται σαν να έχω χρησιμοποιήσει τρεις αποχρώσεις του ροζ ενώ στην πραγματικότητα έχω χρησιμοποιήσει δύο.Στο δέρμα και πάλι μαρκαδόρο Tria ενώ η μπλούζα είναι χρωματισμένη με ξυλομπογιά. Οι tombo παρόλο που είχα ακούσει πολύ καλά λόγια δεν με ικανοποιούν... ίσως να μην διάλεξα σωστές αποχρώσεις ίσως να πρέπει να τους δουλεψω λίγο περισσότερο...θα δούμε .Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την αγορά που έκανα και πιστεύω ότι με το stazon θα σωθώ γιατί" τώρα σφραγίζω και τώρα χρωματίζω".Με τι χρωματίζω όμως;
ιδού η απορία...

3 σχόλια:

Eleni Gratsia

OOOOhhhh πολύ μ'αρέσει! :) Τώρα έχεις 2 Τίλδες που δεν έχω εγώ ... Πολύ ωραία φαίνεται, και είμαι σίγουρη ότι με το καιρό θα βρεις αυτό που θα σε ικανοποιήσει με τον χρωματισμό!

Scrap-crafts

Είναι φανταστικά όλα!!! Μπράβο γλυκιά μου!!! Τσέκαρε το μπλογκ μου... υπάρχει εκεί ένα βραβείο για σένα!!!

Ρούλα

Iωάννα όλα ειναι πολύ όμορφα! Μπραβο σου!Ένα ο σε περιμένει στο blog μου!

Δημοσίευση σχολίου