Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Love sealing Tilda


Άλλη μια Tilda από το χειμερινό κιτ που χρησιμοποιώ για πρώτη φορά.Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη... είναι ωραία, δε λέω, αλλά κάτι μου φταίει...γι'αυτό και συνήθως χρησιμοποιώ κάποια άλλη...Όπως και να'χει,τώρα ήρθε η σειρά της.
Οι βάσεις της κάρτας είναι φτιαγμένες με τον κυκλικό κόπτη της Fiskars σε σκούρο καφέ κανσόν. Από πάνω έβαλα ένα μπεζ σκληρό χαρτί αφού πρώτα το σφράγισα με τη σφραγίδα γράμμα της prima.Το χαρτί με το μοτίβο είναι της Κ&Company.Το πλαίσιο πίσω από τη σφραγίδα είναι nellie snellen die και η ροζ κορδελίτσα από το δωράκι των craftycroppers που κέρδισα! Τις περλίτσες τις έβαλα όχι μόνο για ομορφιά αλλά και για να κρύψω το χαρτί που στη προσπάθεια μου να το κόψω με το shapecutter το χάλασα λίγο...
Αν την παρατηρήσετε θα δείτε ότι γέρνει λίγο... αλλά αυτό βέβαια δεν είναι είδηση... είδηση θα ήταν να ήταν ίσια...
Συμμετέχει στις παρακάτω προκλήσεις:
-Mojo Monday 136 - follow the sketch
-Cupcake Craft, challenge 88 - Don't be square
-Creative Inspirations, challenge 58 - easel card
-Just Magnolia, week 52 - Anything goes
Να σας πω επίσης ότι η δίαιτα μαρτύριο τελείωσε !!!!Έχασα 5 κιλά σε 13 μέρες!!! Πρέπει να χάσω άλλα 10...

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

H δεύτερη Hanglar and Stanglar


Αυτή είναι η άλλη Hanglar and Stanglar που πήρα.Είναι εντελώς εκτός εποχής αφού είναι καθαρά χειμωνιάτικη γι' αυτό το λόγο είπα να την χρησιμοποιήσω αμέσως!! Τα χρώματα της κάρτας είναι ανοιξιάτικα όπως και το ύφος της , παρόλα αυτά η σφραγίδα όχι.Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι κακό.Το καινούριο στην κάρτα αυτή είναι το glossy accent που έχω βάλει στην καρδούλα.Δεν ξέρω αν πολυφαίνεται... μου έκανε και λίγες φουσκίτσες...
Ακολούθησα τη διάταξη από το Everybody art challenge blog- challenge 87.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ανοιξιάτικη κάρτα




Εχθές παρέλαβα ένα ακόμα πακετάκι με πραγματάκια και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να φτιάξω αυτή την κάρτα. Ήθελα να φτιάξω μια κάρτα που να ταιριάζει στην εποχή και νομίζω το πέτυχα.
Τα χαρτιά είναι και τα δύο από το δωράκι της Ρούλας.Τα λουλουδάκια, η δαντελίτσα και τα δαχτυλιδάκια για την κορδέλα είναι καινούρια αποκτήματα! Στα λουλουδάκια έχω βάλει stickles για περισσότερη λάμψη όπως και στα ρούχα της Tilda .
Είναι για τις παρακάτω προκλήσεις:
Magnolia challenge blog - follow the sketch
Secret crafter challenge blog - a day out

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Hanglar & Stanglar


Είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά κατάφερα να αποκτήσω δύο σφραγίδες της εταιρείας Hanglar & Stanglar που πωλούνται μόνο στη Σουηδία και στην Νορβηγία. Έφτασαν σε μένα μέσω ενός φίλου που έχει συγγενείς στη Νορβηγία και είχε την καλοσύνη να με εξυπηρετήσει!!
Δεν χρειάζεται να πω ότι μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά πρέπει να πω ότι δεν ξέρω αν μου αρέσουν πιο πολύ από τις Magnolia...θα δείξει.Τις σφράγισα αμέσως και άρχισα τα πειράματα μου! Σήμερα το πρωί έφτιαξα αυτή την κάρτα για την μηνιαία πρόκληση του CLP Challenge blog.Το πλαίσιο πίσω από τη σφραγίδα είναι nellie snellen die.Τα χαρτιά είναι Κ& Company, τα λουλουδάκια και τις κορδέλες τις είχα.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Tilda Ballerina


Ήθελα να σας δείξω αυτή την καρτούλα γιατί την έφτιαξα με κάποια πραγματάκια που παρέλαβα εχθές και γενικά με νέα καλούδια. Το τελευταίο διάστημα έχω αγοράσει κάποια πραγματάκια και έχω κερδίσει άλλα !!!! Νιώθω πολύ τυχερή είναι η αλήθεια!Λοιπόν στην κάρτα αυτή χρησιμοποίησα το καινούριο nellie snellen die που ταίριαξε πολύ ωραία με το μοτίβο κύκλοι του shapecutter.Το χαρτί του φόντου είναι και αυτό καινούριο από τη συλλογή Amy butter της Κ&Company. Δεν πρέπει να είναι νέο πακέτο ούτε έχει πολύ ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά χρώματα αλλά η τιμή του ήταν ιδιαίτερα δελεαστική!!! Θα χρειαστώ πάντως σίγουρα χαρτιά για την εποχή που έρχεται και έχω ήδη σταμπάρει κάποια της basic grey. Τα κουμπάκια είναι επίσης νέο απόκτημα και παρόλο που είναι πολύ γλυκά είναι πολύ μικρά... με τσιμπιδάκι τα τοποθέτησα... Τα νήματα ή fibers είναι από το δωράκι που κέρδισα από τη Ρούλα!!! ένα πραγματικά τέλειο δωράκι!!!! πολλά πολλά διακοσμητικά, νήματα, κουμπάκια και πολλά πολλά καλούδια!!! Ρούλα σ' ευχαριστώ πολύ! Η διάταξη είναι από το Sketch Challenge Mondays του Any stamp will do.
Τα υπόλοιπα, δηλαδή τα λουλούδια, το ροζ ανοικτό χαρτί και την Tilda, τα είχα και τα έχετε δει και άλλες φορές.
Έχω και ένα νέο ακόμα... άρχισα δίαιτα... Παναγία μου!!! πως θα αντέξω η καλοφαγού!!!έχω φτάσει στο ανώτερο μου βάρος... είναι απίστευτο το πόσο πολύ πάχυνα...έγώ που μέχρι τα 27 μου ήμουν 46 κιλά και δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω.Βέβαια έχουν περάσει πολλά χρόνια από τα 27 μου...Η αλήθεια είναι ότι από την εφηβεία μου και μετά έτρωγα αρκετά ίσως και πολύ αλλά δεν πάχαινα καθόλου, κάτι που άλλαξε μόλις πάτησα τα 30.Στα τέσσερα τελευταία χρόνια πήρα 14 ολόκληρα κιλά! ζωή να 'χω! και δεν φταίει η εγκυμοσύνη γιατί λόγω ζαχάρου κυήσεως η διατροφή μου ήταν τέτοια ώστε πήρα μόνο δύο κιλά και δύο μήνες μετά τη γέννα ήμουν 56 κιλά!Για να μην μακρυγορώ...κάνω μία αυστηρή δίαιτα και είναι η πρώτη που ακολουθώ ουσιαστικά ( άλλες φορές απλώς μείωνα μόνη μου το φαγητό ) και ο πιο μεγάλος μου καημός( εκτός του ότι δεν τρώω αλλά βοσκάω) είναι που δεν μπορώ να πιω το καφεδάκι μου...που τον απολάμβανα, με τα κιλά είναι η αλήθεια, μέτριο με γάλα... και τώρα τον πίνω σκέτο... κλάψ κλάψ.Τουλάχιστον να δω αποτελέσματα! θα σας ενημερώνω.

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Βραβεία για το blog μου


Είμαι πολύ χαρούμενη που η Γωγώ , η Χαριάννα και η Χριστιάνα έδωσαν στο blog μου τα παραπάνω βραβεία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πρέπει να το δώσω και εγώ σε 10 blogs αλλά πραγματικά δεν μπορώ να επιλέξω μόνο 10 , γιαυτό και θα το δώσω σε όλες τις blogοφιλενάδες που μου κρατούν παρέα και με εμπνέουν καθημερινά με τις δημιουργίες τους.

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Κάρτα Γάμου

Πέρασε και το Πάσχα... και του χρόνου να είμαστε καλά!!! Αποδράσαμε και εμείς για λίγες μέρες, αλλάξαμε τον αέρα μας και περάσαμε όμορφα!!! Φτιάξαμε και την παραπάνω κάρτα!!! ναι και όμως!!! μετά από μέρες απραγίας και αφού έχουμε ένα γάμο την Κυριακή, το αποφάσισα!Είναι πολύ απλή και εύκολη.Ίσως να χρειαζόταν και κάτι περισσότερο... μιά κορδελίτσα... ένα λουλουδάκι ... δεν ξέρω... Μπορεί βέβαια να είναι το ότι έχω συνηθίσει λίγο πιο φορτωμένες κάρτες.Πάντως είναι διαφορετική από ότι φτιάχνω συνήθως, αλλά από την άλλη πλευρά, λίγη αλλαγή χρειάζεται.
Κατά σύμπτωση το Polca Doodle challenge blog έχει σαν πρόκληση αυτή την εβδομάδα κάρτες γάμου, οπότε συμμετέχω.