Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Στολισμός τραπεζιού

Στο τραπέζι

Να ζήσουν ευτυχισμένοι με υγεία και αγάπη!!!

ΥΓ .Πρασπάθησα να τα γράψω όλα σε μία ανάρτηση αλλά δεν τα κατάφερα...

Στολισμος εκκλησίας

Ο στολισμός της εκκλησίας








Βιβλίο ευχών Γάμου

Το βιβλίο ευχών
πριν του βάλουμε κόκκινους κρίκους











Ο Γάμος της αδερφής μου!!!

Αρχές Σεπτεμβρίου έγινε ο γάμος της αδερφής μου στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, σ' ένα πολύ όμορφο πέτρινο εκκλησάκι.Είχαμε φτιάξει με την ανηψιά μου, τα προσκλητήρια,το βιβλίο ευχών και στολίσαμε την εκκλησία και το μαγαζί που έγινε το τραπέζι. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες.
Το προσκλητήριο


Tilda Card

Σ' αυτήν την γλυκιά καρτούλα είναι μαζεμένες όλες οι Tilda που έχω.
Δημιουργησα τρία σκαλοπατάκια διπλώνοντας το χαρτόνι στα κατάλληλα σημεία.
Από πάνω κόλλησα άλλα χαρτιά και τις σφραγίδες. Στις άκρες έβαλα μικρά σχεδιάκια που έχω κόψει με κοπτικό και μετά τους έβαλα stickles. Στο πρώτο σκαλοπάτι πρώτα έκανα embossing με ασημί σκόνη αλλά επειδή δεν μου πολυάρεσε κόλλησα από πάνω τις πεταλούδες.Η tilda μπαλαρίνα κάθεται σε μια σφραγίδα που έγινε και αυτή embossing με διάφανη σκονη.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Tilda με ποδήλατο




Μετά από αρκετές μέρες απραξίας... έφτιαξα εχθές το βράδι αυτή την κάρτα και πραγματικά το ευχαριστήθηκα!!!
Χρησιμοποίησα την tilda με ποδήλατο,παρόλο που είναι κάπως εκτός εποχής και την χρωμάτισα με όλες τις μπογιές μου. Στην φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά τα παπούτσια της , ο σκελετός του ποδηλάτου και κάποιες μικρές λεπτομέρειες στα λουλούδια που κρατάει, τα χρωμάτισα με sacura gelly roll pens. Τα ρουχαλάκια με copic,το πρόσωπο με tria και τα μαλλιά με ξυλομπογιές.Στα μαγουλάκια της χρησιμοποίησα μαρκαδόρο tombo αλλά υπόσχομαι να μην το ξανακάνω... παραβγήκαν κόκκινα...
Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι από την σειρά Euphoria της basic grey.Το άσπρο λουλουδάκι είναι papermania και το πέρασα με sticles.
Την έφτιαξα ώστε να τηρεί τις προϋποθέσεις των παρακάτω προκλήσεων:
-Basic grey - week 4 -embossing
-Create 4 fun -week 39 - sketch
-Stamp something -something with your favorite sketch

Τα "πραγματάκια" μου είναι ακόμα αραδιασμένα στο τραπέζι. Λέω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να φτιάξω κάτι ακόμα πριν τα μαζέψω...

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Stamp with fun -A spoon full of sugar


Άλλη μια καρτούλα για δύο προκλήσεις.

-Stamp with fun - sketch from Saphira

-A spoon full of sugar -Fall into Autumn

Είναι αρκετά φθινοπωρινή νομίζω και στα χρώματα αλλά και στη σφραγίδα.Χρωμάτισα με ξυλομπογιές και δυσκολεύτηκα λίγο να απλώσω το χρώμα με το πινελάκι στις ρίγες, γι'αυτό και υπάρχουν κάποιες μπογιές έξω από τις γραμμές...

Νομίζω ότι είναι η πρώτη κάρτα που φωτογραφίζω και δεν έχει διαφορά με την πραγματικότητα...μάλλον βρήκα το κατάλληλο σημείο... επιτέλους.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Σελιδοδείκτης




Βρήκα ένα ακόμα blog με προκλήσεις που έχουν να κάνουν με τις Magnolia,το Magnolia Down Under.H πρόκληση για αυτήν την εβδομάδα είναι "οτιδήποτε εκτός από κάρτα" και έφτιαξα αυτόν τον σελιδοδείκτη για να πάρω μέρος.

Είναι πολύ πολύ απλός... έβαλα λίγο stickles για λίγη λάμψη.Το πριτσίνι είναι καρδούλα αλλά δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία και η Tilda είναι χρωματισμένη με ξυλομπογιές.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Τilda με ομπρέλα.




Ήρθε το Φθινόπωρο!!! Άρχισαν τα πρωτοβρόχια μαζί με τα σχολεία. Το βραδάκι φοράμε ζακετούλα και η Τilda κρατάει ομπρέλα. Τι ωραία!!!

Με την καρτούλα αυτή θα πάρω μέρος σε τρείς προκλήσεις

-Just Magnolia, week 22-embossing.

-Cute Card Thursday,challenge 77 - pink and green.

-Stampin' for the weekend,challenge 15 - sketch by Donna.

Xρησιμοποίησα ροζ και πράσινα χαρτιά της K&Company και της Imaginisce, έκανα ανάγλυφο με το μοτίβο του cuttlebug το swiss dots στο big shot και ακολούθησα τη διάταξη του stampin' for the weekend, που είναι καταπληκτική.Η Tilda με την ομπρέλα είναι καινούρια και τη χρωμάτισα με ξυλομπογιές, copic και tria.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Forever Friends Challenge



Είχα κρατήσει αυτό το κουτάκι όταν είχαν τελειώσει οι καραμέλες που είχε μέσα γιατί ήταν πολύ όμορφο και είχα σκεφτεί ότι σίγουρα κάπου θα μου χρησίμευε.

Όταν είδα ότι η πρόκληση στο Forever Friends είχε να κάνει με "τύλιγμα" αμέσως το σκέφτηκα.

Το αρκουδάκι το χρωμάτισα με ξυλομπογιές και τα λουλούδια με copic.Λέω να βάλω μέσα τα λαστιχάκια για τα μαλλιά της μπεμπούλας.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Καρτελάκι για την πόρτα.





Το καρτελάκι αυτό προορίζεται για την πόρτα του δωματίου της μπέμπας.Την ιδέα την πήρα από γνωστό παιχνιδομάγαζο που είχε πάρα πολλά τέτοια καρτελάκια σε αυτό το σχήμα.Τα πιο πολλά είχαν μωράκια και έλεγαν :baby is sleeping αλλά εγώ δεν έχω σφραγίδες με μωρά και έτσι συγκέντρωσα όλα τα καινούρια μου πραγματάκια και άρχισα...

Πήρα χαρτόνι 2 χιλιοστών και αφού το έκοψα 12,5χ15,5 εκατοστά το έντυσα με χαρτί. Τα λουλούδια τα έκοψα πάλι σε χαρτόνι 2 χιλιοστών με το big shot.Μετά τα έβαψα με ακρυλικό χρώμα και τα πέρασα με stickles.Το κοτσάνι το πέρασα χωρίς να το βάψω με liquid pearls ροζ και πήρε μια γυαλάδα και ένα πολύ απαλό χρώμα. Η Tilda είναι καινούρια, σήμερα την παρέλαβα.Είναι καταπληκτική... πανέμορφη!!! Την χρωμάτισα και με ξυλομπογιές και με copic.Στο μπουκέτο που κρατάει χρησιμοποίησα ένα υλικό που λέγεται flower soft.Είναι πολύ πολύ μικρά χρωματιστά κομματάκια,πλαστικά υποθέτω που είναι ιδανικά νομίζω για μικρά λουλούδια ή για όποιους δεν μπορούν τις λεπτομέρειες.Για να κολλήσουν πρέπει βέβαια από κάτω να μπει κόλλα.Εγώ χρησιμοποίησα ατλακόλ κρυσταλιζέ και κόλλησε μια χαρά.Τη φράση την έκοψα με το squeeze και την γραμματοσειρά metro.Στο τέλος τρύπησα με το big bite, έβαλα πριτσίνια και πέρασα την κορδέλα.

Της μπέμπας της άρεσε πολύ.Το κρεμάει και το ξεκρεμάει συνέχεια στην πόρτα της.Ελπίζω να αντέξει...Πάντως έγινε πολύ όμορφο και μου αρέσει.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Καλό μήνα



Πάει και το καλοκαίρι...τυπικά τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα μέχρι τέλος Οκτώβρη έχει καλό καιρό!!!

Ποδαρικό λοιπόν με την παραπάνω κάρτα που έφτιαξα για το just magnolia και για το crafts 4 eternity.Η πρόκληση στο just magnolia ήταν κορδέλες και φιόγκοι, ενώ στο crafts 4 eternity το συγκεκριμένο sketch.

Η Tilda είναι χρωματισμένη με τους copic ciao και το χαρτί πίσω της το έχω περάσει με μελάνι colorbox θαλασσί.Δεν είναι πολύ πετυχημένη η προσπάθεια μου γιατί έχει αρκετές μουντζουρίτσες αλλά είναι καλύτερο απ' ότι αν το άφηνα λευκό.